TAKO. INTERNET SEIT 1996.
Olympus-OM

[OM] Automatic exposure problems

Subject: [OM] Automatic exposure problems
From: sdg@xxxxxxxxxxxxxxxx (Stephen D. Goss)
Date: Sat, 10 Jan 1998 21:00:33 -0600 (CST)
Help!
My OM2n seems to be overexposing.  It started out that it was just 
on shots I took outdoors, and it was controllable by dialing in one 
stop or so of underexposure.  But the last two rolls (slides) that 
came back vary from a bit overexposed to totally washed out, even 
the flash pictures.  It's not just the flash overpowering a 
foreground subject, the whole frame is overexposed.  The strange 
thing is that two or three of the shots on each roll look ok.  Plus, 
I took a short roll of print film, and it seemed to come out ok.  I 
guess they managed to resurrect it while printing.  I guess my main 
question is whether this could be a problem with the camera, or 
whether it's a problem with that big lump behind it.  Does the 2n 
suffer from oily magnets?

-- 
Steve Goss, Dallas Texas, usa
sdg@xxxxxxxxxxxxxxxx
http://sdf.lonestar.org/~sdg/index.html
I had to quit the rodeo circuit because I got bronc-itis.

##################################################################
# This message was delivered via the Olympus Mailing List
# To receive the Olympus Digest send mail to: listserv@xxxxxxxxxxxxxxx
#   with subscribe olympus-digest in the message body.
#
# To unsubscribe from the current list send a message to
# listserv@xxxxxxxxxxxxxxx with unsubscribe olympus in the message body.
#
# For questions email: owner-olympus@xxxxxxxxxxxxxxx
##################################################################


<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>