TAKO. INTERNET SEIT 1996.
Olympus-OM

Re: [OM] T20 not working with non zuikos?

Subject: Re: [OM] T20 not working with non zuikos?
From: qcabrera@xxxxxxxxxx
Date: Thu, 2 Nov 2000 17:46:31 +0100
On 2 Nov 00, at 8:27, Chris O'Neill wrote:

> Way to go, Enrique!!!  I don't know what you paid for it, but you got a
> REAL deal!  Yours is one of those *rare* OM-10's that actually has
> discriminating taste and good sense!  All the rest of our OM-10's don't
> give a hoot when they're forced to put-up with non-zuiko lenses!

Well Chris, I have to admit I had not looked at it that way. I still 
have to try it with the other zuiks. I'm quite positive it will do the 
same though... I'm afraid Obi-Wan taught my OM well.

Anyway, just another good reason to get another OM! (you can add 
that one to the book of excuses -anyone compiling them?-)

Cheers


Quique (Enrique Cabrera)       qcabrera@xxxxxxxxxx

A real Nowhere Man, sitting in his Nowhereland
**********************************************************
The Spanish Beatles page          http://www.upv.es/beatles
The Ultimate Beatles Archives     http://www.gmf.upv.es/beatles
**********************************************************
      THE END         (And,in the end, the love you take 
                            is equal to the love you make)

         




< This message was delivered via the Olympus Mailing List >
< For questions, mailto:owner-olympus@xxxxxxxxxxxxxxx >
< Web Page: http://Zuiko.sls.bc.ca/swright/olympuslist.html >


<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>