TAKO. INTERNET SEIT 1996.
Olympus-OM

Re: [OM] Spot on negs?

Subject: Re: [OM] Spot on negs?
From: Tom@xxxxxxxxxxxxx
Date: Tue, 5 Feb 2002 16:57:06 -0500
On Tuesday, February 05, 2002 at 8:52, John Hermanson 
<olympus@xxxxxxxxxxxxxxx>
wrote re "Re: [OM] Spot on negs?" saying:
...
> > >finally persuaded my wife to pose for me for portraits (practice for me
> > >and on condition that I did not print anything that she did not
> > >approve...).  Unfortunately, I managed to make a mess of putting my 120
> > >film into a recently acquired developing tank... but my 35mm roll taken
> > >with OM2SP and 85/2 worked fine in the Barker dev process - except that
> > >when I came to do some preliminary scans I noticed many, many small white
> > >dots on the image; they're useless.
> > >
> > >Is this likely to be dust from a new dev tank (a different one from the
> > >one that jammed with my 120 inside)  or have I made an error with my
> timings?
> > >
> > >Any advice, humorous or serious, would be welcome.

Uh, tell others it was taken in a snowstorm!
(Just had one today, now it's sunny.)

tOM
--------------- http://groups.yahoo.com/group/Olympus-Documentation
tOM Trottier,   ICQ:57647974    http://abacurial.com
        758 Albert St, Ottawa ON Canada K1R 7V8 
        +1 613 860-6633 fax:231-6115 N45.412 W75.714
"The moment one gives close attention to anything, 
even a blade of grass, it becomes a mysterious, 
awesome, indescribably magnificent world in itself -- 
Henry Miller, 1891-1980


< This message was delivered via the Olympus Mailing List >
< For questions, mailto:owner-olympus@xxxxxxxxxxxxxxx >
< Web Page: http://Zuiko.sls.bc.ca/swright/olympuslist.html >


<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>